11 January, 2010

Tag yg blh digunapakai....

Kita layan..

Bekas kekasih anda:
OOOO...dah lupa

Saya sedang mendengar:
bunyi air cond pusing

Mungkin saya patut:
belajar menjahit.tapi aku x suka menjahit.hehehe

Saya suka:
makanan yg sedap..heaven woooo...

Sahabat-sahabat baik saya:
harap sihat semua!!!

Saya tak faham:
kenape org suke buang anak,padahal..ramai orang yg tak de anak nak anak

Makna nama saya:
ana tue sy dlm bahasa aarabb..suhana x de maksud

Cinta itu adalah:
cinta nie susah kita nak tafsirkan

Di suatu tempat, seseorang sedang:
merenung masa depanya....

Saya akan cuba:
blaja menjahit..sbb my husbnd kata menjahit mendatangkan keuntungan....

Ayat SELAMANYA membawa maksud:
kekal abadi..

Telefon bimbit saya:
nokia express music

Bila saya terjaga dari tidur:
gosok mata..hu,hu

Peringkat umur yang paling menyeronokan bagi saya:
time sek menengah

Hari ini:
hari paling malas aku nak keje

Malam ini saya akan:
masak ayam masak lomak cili api

Esok pula saya akan:
kena g koje la...

Ketika anda melihat wajah anda di depan cermin pagi ini:
bersihnya muka aku

Makanan barat atau Jepun:
aku suka makan chicken chop kat kdai limau nipis tue

Bilik yang terang atau gelap:
saye suke bilik yg gelap..sbb romantik kot

Makanan segera adalah:
Makanan rapu sprt jajan

Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang:
suzie..kak n mengantuk la

Sape yang anda nak tag?
sape2 yg bace blog..hu,hu
p/s ija kau jgn mare yerk..aku ambik tag kau utk masuk blog aku nie..best plak aku bc tag kau.tetttttttt!!!!!

5 comments:

~ Ija ~ said...

hohohoho.. tahniah kerana mentag diri sendiri..

annasuhana said...

ija thanks sbb kau slalu komen blog aku..he,he

aien said...

oh oh ana ko syg ija jek ek...aku tampar ko skrg jugak dng selipo shin chan aku nih....aku merajuk lalu lari smbunyi bawah katil...lol

annasuhana said...

kau jgn la merajuk aien aku..syg kat kau.kaula kwn baik aku sampai bila-bila....

aien said...

haaaa sayang menyayang hikhikhik...ija ana syg aku...aku syg ko..ko syg ana...ana syg syg...

hhmmm dh laa ana kalo ko lyn aku x abes2 miangnye nnti....mari berombak dng sotong...mari mari