10 June, 2010

al-kisah

hi semua!!!!!..harap kau org sihat sentiasa
rasanya dah nak masuk 3 bln aku x update blog nie...x de bahan la
setelah ibu ain memberi komen kat fb(",)

"mama afrina blog mu itu sudah bersarang spider bila mau update"he,he,he terasa lucu plak..tue la bila org ada blog aku nak ada blog jgk!!! ambik kau gedebushhhhhhhhhh!!!!

Bln nie genap la afrina 10 bln jap jerk anak mama nie membesar,x lama lagi dah nak ada adik ...harap2 afrina serasi ngan adik dia....skrg nie afrina tgh sakan nak berjalan n memanjat...kandungan aku pun dah mencecah 5 bln....terasa asyik lapar jerk,alhamdulilah so far bt masa nie x de apa2 cuma nurse cakap kena makan makannan yang blh tambah darah,sbb HB aku masih ditahap sederhana.


p/s: kepada ibu-ibu yang mengandung yang suka makan mcm aku nie....xpe klu rasa nak makan mintak saja pada husband anda...klu x cukup mintak lagi he,he,he tapi kesihatan kena jaga!!!

1 comment:

aien said...

haaa kan dah cantik blog tuh hehe...kalo rajin p blog org n komen2 follow2 nnti org dtg tmpt ana jgk...ramai kawan besh hehe..