18 June, 2010

berjalan-jalan di cameron

weekend yg lepas kami sekeluarga pergi ke perak..menghantar adk ipar ku,kiranya menyambut menantu...terlanjur ke sana kami sempat berjalan-jalan dicameron ,perhhhhhh jauh betuii..terasa letih gak,tp nak bt cam mana kami dah dikhaskan tempat disana utk bermalam...memang sejuk,afrina suka betuii tempat sejuktapi xbanyak tempat yang aku berjalan.rasa impian pun dah tercapai la..nak kata seronok sgt pun x de la..boleh la klu nak bw family realise tension,honeymoon pun ok gak..sejuk tu??????seronok bg org yg br kawin..tapi yg ada family ok gak sbb blh bw anak jalan2 tgk bumi hijau..nyaman..

afrina yg sakan bergambar

mama ,afrina n papa ditaman orkid

1 comment:

aien said...

new design blog...suke suke